onze merken

boat technics is officieel verdeler en installateur van volgende merken:

Oud-Huijzer Sloepen

De Oud Huijzer sloepen en tenders worden geheel met de hand gebouwd, volgens de traditionele hand lay-up methode. Voor de productie wordt gebruik gemaakt van de beste grondstoffen die op dit moment beschikbaar zijn. De kussensets en cabrioletkappen worden vervaardigd van hoogwaardige, slijtvaste en waterbestendige Sunbrella-stoffen, terwijl het polyether in de kussens een zeer hoog soortelijk gewicht heeft.
Alle kabelaringen worden gefabriceerd door Touwfabriek Langman uit Nijkerk die hiervoor al sinds 1638 de beste materialen gebruikt. Alle modellen worden door onszelf ontwikkeld en getest wat borg staat voor de geweldige kwaliteit!

Vanclaes trailers

Vanclaes is ontwikkelaar, merknaamhouder en producent van de Vanclaes RVS boottrailers en Vanclaes Marina Equipment. Vanclaes produceert al haar producten zelf in Alphen aan den Rijn en levert die uitsluitend via een zorgvuldig geselecteerd dealer/Business Partner netwerk aan consumenten in heel Europa. Aan het roer staat ondernemer en product ontwikkelaar Stian Duijvelaar. Vanclaes is bijzonder vanwege het gebruik van roestvast staal in haar producten en de opvallende, uiterst functionele designs. Vanclaes biedt naast de industriële producten voor de jachthaven markt veruit het breedste programma boottrailers in de Europese markt en is daarmee een zeer geschikte partner voor watersportbedrijven, gespecialiseerd in de verkoop van zowel kleinere boten als grotere jachten. Uiteraard speelt de prijs een belangrijke rol en mede daarom heeft Vanclaes voor iedere portemonnee een passende, kwalitatief hoogstaande oplossing. Vanclaes is snel, betaalbaar en kwalitatief de absolute top. 

interesse in een hoogkwalitatieve trailer? Klik hier en configureer je eigen nieuwe trailer!

Tohatsu outboard

De Tohatsu traditie begon met het bouwen van betrouwbare motoren voor commerciële Japanse vissers. Zij hadden behoefte aan een motor die dagenlang kon draaien onder alle weersomstandigheden. Het is de veeleisende en onder zware omstandigheden op de oceaan geteste motoren die Tohatsu tot een van de meest betrouwbare producent van outboards heeft gemaakt. Tohatsu weet dat het belangrijkste van uw outboard is: betrouwbaarheid. Of u nu gaat vissen bij zonsopgang of de zonsondergang met je familie, moet je een buitenboardmotor hebben die je iedere keer weer terug brengt. Ruim 50 jaar ervaring in de bouw van buitenboordmotoren die begon in 1956 met de Tohatsu OB-2.

Webasto

Geniet van de ideale temperatuur aan boordHet water op zee verandert sneller dan waar dan ook. Ontdek hoe mooi de zee in de winter is door uw vaarseizoen te verlengen dankzij een verwarmingsoplossing van Webasto.Naast specifieke marine installatiekits blijven we innovatieve verwarmingssystemen van hoge kwaliteit op lucht en water leveren waarmee het comfort aan boord verder wordt verbeterd. De twee technologieën bieden onze klanten een zuinige, krachtige en betrouwbare oplossing.

Webasto biedt ook oplossingen voor airco, ijskasten en dakvensters.

Kabola

Kabola is een Nederlandse fabrikant van oliegestookte verwarmingsketels voor permanent gebruikt. Dankzij onze innovatie, de lange levensduur en uitstekende service is Kabola marktleider. Met behulp van nieuwe technologie is ook een oliegestookte verwarminginstallatie schoon, zuinig en stil. En klein, zoals onze nieuwste volautomatische dieselgestookte Compact 7 bewijst.
Kabola CV-ketels kunnen continu worden gebruikt en hebben een gemiddelde levensduur van zo'n 15 jaar, of langer. Onze Kabola-ketels en kachels werken met conventionele brandstoffen zoals Diesel, stookolie, huishoudolie of nieuwe brandstoffen zoals zuivere biobrandstof. Of het nu gaat om een jacht, schip, camper, of maatwerk opdrachten, Kabola levert een breed scala ketels, kachels en toebehoren.

B&G

Een passie voor zeilen

Al ruim 60 jaar speelt B&G zeilapparatuur een belangrijke rol in 's werelds snelste zeilboten – racen rond gemarkeerde punten in de America's Cup; of de wereld rond in de Volvo Ocean Race.In zo'n omgeving komt het aan op precisie en nauwkeurigheid. Een subtiele windverandering, een tiende van een knoop in bootsnelheid of de juiste zeilkeuze voor het volgende etappe kan een niet te overtreffen voordeel opleveren. B&G levert Grand Prix racetechnologie aan elke zeiler. Geef gehoor aan de roep van de zee en ga er op uit, in de wetenschap dat u de beste uitrusting aan boord hebt voor een probleemloze tocht naar elke bestemming.

Simrad

Begrijpen wat voor soort producten de gebruiker nodig heeft is een kernwaarde van het bedrijf. Geen 'one-size' fits all oplossing leveren - de producten zijn op maat gemaakt voor de verschillende gebruikerservaringen. Van de in 2019 gelanceerde premium multifunctionele glazen brughelm NSOevo3S™, tot de GO™-serie voor kleinere sportboten, dagboten en centerconsoles, en de Simrad® Cruise™ voor de eenvoudigste en ongecompliceerde GPS-navigatie. De nieuwste technologie zorgt voor superieure, snellere prestaties en een intuïtieve ervaring met touch-screen en pictogrammen.

Lowrance

Lowrance is opgericht in 1957 en wereldleider in elektronica voor sportvissers Met zijn reputatie van innovatie en een trouw klantenbestand biedt Lowrance uitstekende producten speciaal voor sportvissers aan.

Waarom voor LOWRANCE kiezen? Ons doel is eenvoudig – u helpen meer vis te vangen. Dat doen we al meer dan 60 jaar en dat is maar één van de redenen waarom Lowrance 's werelds beste is.

Prijs, prestaties, innovatie, ontwerp en bouwkwaliteit zijn nog een paar andere redenen, maar er is één ding dat al onze trouwe klanten u zullen vertellen: dat Lowrance de beste is in het vinden van vis - en daarom kiezen zij voor Lowrance.


Raymarine

Raymarine is gespecialiseerd in nautische electronica en is daar trots op! Wij zijn er op gefocust om onze intuïtieve en robuuste apparatuur te combineren met de nieuwste,beproefde technologieën, zodat ze opgewassen is tegen de vaak harde omstandigheden op zee.

Raymarine beschikt over een eigen test laboratorium, waarin producten aan strenge tests worden onderworpen. We voeren tril-en schud testen uit en ook extreme temperatuur en waterdichtheidstesten, zodat we zeker zijn dat de apparatuur voldoet aan onze eisen en uw verwachtingen.

Daarnaast hebben we een eigen testboot, de 'Raymariner' en een vast, toegewijd team van testvaarders over de hele wereld, die bij elkaar duizenden uren aan praktijkervaringen met ons delen. Hiermee zorgen we dat Raymarine producten voldoen aan hun hoge normen en daarmee ook u niet teleur zullen stellen.